Pere Nolasc

Màster en Violí Jazz, grau superior en Viola Clàssica i diplomat en violí i viola, finalitza els seus estudis el 2012 passant pel Conservatori del Liceu, ESMUC (ES), el KONINKLIJK (NL) i complementant la seva formació a Itàlia i Alemanya amb David Dolan, Rivka Golani, Yuval Gotlivobich, Emilio Molina i el Quartet Casals.

La seva activitat musical se centra al voltant de la improvisació clàssica, jazz i etno. Col·labora constantment amb diferents projectes de l’entorn barceloní, en especial, Aupa Quartet i la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra BGKO. Ha actuat en centenars de teatres, auditoris i festivals d’Europa, Àsia i Amèrica del Sud, i a una trentena de països. Els seus concerts passen de la música a l’art-performance adaptant-se i fluint amb el repertori i l’entorn pel qual interpreta. Destaquen concerts en més de 20 ciutats de la Xina, Brasil, Rússia, Turquia, Sèrbia, Bòsnia, Croàcia, Albània, Grècia, Polònia, Alemanya, Itàlia o El Vaticà.

Núria Conangla

Música polifacètica que es mou per diferents estils i projectes variats. Compon i canta temes propis i música cinematogràfica, produeix, interpreta diversos instruments i ha gravat per a bandes sonores de pel·lícules estrenades al cinema i CD de cantants i grups reconeguts en l’àmbit nacional. Ha interpretat des d’òperes al Palau de la Música, simfonies a l’Auditori de Barcelona, ​​també ha actuat en estadis com l’Arena de Madrid o el Museu Reina Sofia (amb Music Has No Limits) i ha aparegut en programes de televisió. Ha format part del musical “Bruna” amb qui han fet gira durant 3 anys. Nascuda a La Garriga, estudia a l’Escola Municipal de Música del mateix poble (violoncel i piano), el Conservatori de Granollers i finalitza els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya (interpretació de violoncel) on també rep classes de piano. En l’àmbit pedagògic, també és professora de violoncel, piano i harmonia. És una artista amb molta vitalitat i energia a la qual li encanta transmetre la seva passió per la música.

Camil Piqué

Músic autodidacte. Des de molt petit va aprendre a tocar instruments per ell mateix, destacant en guitarra clàssica i piano. Finalment, es trasllada a Regne Unit a estudiar contrabaix modern al Leeds College of Music. Actualment, està cursant el grau superior de contrabaix jazz a l’ESMUC. Apassionat de la música moderna, s’ha familiaritzat amb els llenguatges de jazz, rock, pop, música clàssica, llatina, afrocubana entre d’altres, participant en multitud de grups i conjunts instrumentals especialitzats.

Aurora Matías

Creix en un ambient familiar musical i, des de petita, es forma en música, dansa i teatre, barrejant les tres disciplines en diferents projectes. Ha estudiat interpretació de viola al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, de la mà de Paul Cortese i Anna Puig, i actualment està cursant el màster de musicoteràpia a l’ESMUC. Ha participat en diverses orquestres del territori català, entre elles la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), la CIB (Camerata Internacional de Barcelona) i la JOP (Jove Orquestra de Ponent). A dia d’avui, també rep classes de música moderna i improvisació amb Marta Roma i és impulsora de projectes propis com “The Vintage Clock”, grup de swing del qual va ser membre com a cantant i violista, actuant en el Voll-Damm Barcelona Jazz Festival 2019. Forma part de la companyia d’espectacles “Alea Teatre”, on realitza actuacions englobant diferents disciplines artístiques.

Mireia Puigmal

Grau superior de violí clàssic a ESMUC amb Agustín León Ara, Abel Tomàs i el Quartet Casals. Acabats els estudis superiors, segueix perfeccionant en cursos de postgrau amb les violinistes Tatevik Khachatryan i Ewa Pyrek. Tambié ha assistit a master-class amb Evgeny Grach, Keiko Wattaya, Aleksandar Krapovsky, Lavard Skou-Larsen entre d’altres.

La seva experiència amb orquestra comença el 2002 i comprèn un treball exhaustiu en diferents formacions de cambra i simfòniques, participant en concerts i recitals per tota Espanya i també a l’estranger. Actualment, forma part de l’Orquestra de Cambra Catalana, l’Orquestra de Girona i el Trio Kafka. A l’àmbit modern, es troba component i gravant el segon àlbum de la banda de folk metal “Forja”. El 2007 va rebre el premi estatal a la “XX Edición del Certamen Jóvenes Investigadores” del Ministeri d’Educació del Gobierno de España pel seu treball “La música del Silenci”. També ha rebut el segon premi al Concurs Agustí Cohí Grau per joves violinistes de Barcelona.

Jordi Font

Va estudiar Composició al Conservatori Superior de Música del Liceu amb en Ramon Humet i en Benjamin Davies i orquestració amb en Benet Casablancas, acabant els estudis com el primer de la seva generació. També és multiinstrumentista autodidacta i membre de diverses agrupacions musicals, per a les que ha realitzat tota mena d’arranjaments i enregistraments. La seva música ha estat tocada en importants sales d’Espanya com el Palau de la Música i Razzmatazz de Barcelona i a Las Ventas i el teatre Egaleo de Madrid. Però també ha estat tocada arreu del món, com la Xina i el Brasil. Com a compositor i orquestrador, ha guanyat diversos premis, com recentment el III Premi Internacional de Composició Coral convocat per l’Orfeó Català.

Enric Verdaguer

Enginyer de sistemes audiovisuals i Màster en Tecnologies del So i la Música (MTG-UPF). És professor del Grau Superior de So per a Audiovisuals i Espectacles i ha realitzat feines de tècnic de so per a directes i d’edició i mescla en estudi. També exerceix de músic (baixista) en altres projectes.